Skip to content

Otprema pontona za Gardens Yacht marinu na Malti

Danas je prema Malti krenulo 13 kom betonskih plutajućih pontona, tipa M3312HD (5 kom ) i M3315HD (8 kom) sa pripadajućom opremom koji će biti formirani u 2 gata u Gardens Yacht Marini. Ovaj projekt je nastavak suradnje iz 2020. godine kada smo proizveli i isporučili 6 valobranskih pontona M3820BRS. Riječ je o projektu izgradnje nove marine na mjestu starog privezišta uz obalu.

Gardens Yacht Marina trenutno broji 38 vezova a sa proširenjem na novim gatovima moći će se privezati još dodatno 60 plovila.

Proizvodnja pontona trajala je 3 tjedna a instalaciju istih obavit će sam investitor uz nadzor naših djelatnika koji planiraju biti na Malti čim pontoni budu isporučeni.

Unatoč značajnim promjenama na tržištu i odgodama planiranih velikih investicijskih projekata uzrokovanih pandemijom virusa, poslovanje tvrtke je i dalje stabilno i pozitivno. Izuzetna lista Marinetek referenci i zadovoljnih klijenata najveća su garancija i sigurnost našim partnerima da ćemo sve prihvaćene poslove izvršiti kvalitetno i u zadanim rokovima.

gardens_marina_malta_1gardens_marina_malta_1
gardens_marina_maltagardens_marina_malta
gardens_marina_malta_2gardens_marina_malta_2
gardens_marina_malta_3gardens_marina_malta_3
gardens_marina_malta_4gardens_marina_malta_4
gardens_marina_malta_5gardens_marina_malta_5
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content