Skip to content

O nama

Marinetek Adriatic

Tvrtka Marinetek Adriatic osnovana je 2005. godine pod imenom Marinetek NCP, a riječ je o joint venture tvrtki za proizvodnju i prodaju opreme za marine te savjetovanje pri izgradnji luka nautičkog turizma. Marinetek iz Šibenika ovlašteni je zastupnik za proizvodnju i prodaju cjelokupne opreme za marine brenda Marinetek i nudi širok asortiman pontona, u rasponu od lakih drvenih pontona do teških valobrana, kao i bogat izbor standardne i sigurnosne opreme za pontone i marine.

"Više od površine"

Poslovna strategija društva izražava se u povećanju proizvodnje i širenju proizvodnog programa, kako bi se zadovoljile sve potrebe za gradnjom novih i obnovom starih plutajućih gatova u marinama na istočnim obalama Mediterana. Koncept tvrtke je ‘one stop shop’, dakle mjesto gdje investitor može dobiti stručni savjet, podršku, opremu, dostavu, ugradnju, razvoj i održavanje, sve na jednom mjestu. U skladu sa potrebama i željama investitora u mogućnosti smo isporučiti maritimni dio marine po sistemu „ključ u ruke“ od zajedničke izrade idejnog rješenja, do marine instalirane i spremne za upotrebu.

Zašto Marinetek

Pouzdan partner

Marinetek je medunarodno priznat kao isporučitelj opreme za marine.

Marinetekov čvrsti i dugotrajan brand osigurava klijentima širom svijeta visoku kvalitetu trajnih proizvoda. Marinetekova mreža stručnjaka, kooperanata i partnera garantira pouzdanost i veliku pozornost prema detaljima.

Bogato iskustvo

Marinetekovo bogato iskustvo u poslovanju na području konstrukcije marina i pontona omogućilo je izuzetan međunarodni uspjeh.

Vlasnici tvrtke i ključni zaposlenici su naporno radili proteklih 20 godina na dizajnu, proizvodnji i sastavljanju plovnih objekata za marine. Naše iskustvo se temelji na više od 1000 projekata završenih u više od 30 država širom svijeta.

Najveća stručnost

Osoblje Marineteka čini jako iskusan tim svjetskih inženjera specijalista za izgradnju marina, te drugih stručnjaka.

Unutar tvrtke imamo odjeljenja za dizajn i proizvodnju, a naš razvojni proizvodni proces uključuje i blisku suradnju s glavnim tvrtkama za projektiranje marina, kao što je Port Tech, te s uglednim europskim sveučilištima.

“Marinetekov neprekidan proizvodni razvoj, usavršeni procesi proizvodnje u modernim tvornicama i više od 30 godina iskustva u gradnji pontona i razvoju marina doprinijeli su uspjehu tvrtke Marinetek na međunarodnom tržištu.”

Marinetek grupa

Marinetek je jedan od vodećih proizvodača na području marina u svijetu. Sa širokim asortimanom proizvoda i mrežom od 300 stručnjaka za marine Marinetek može ispuniti različite potrebe kupaca od običnih plutajućih struktura do izgradnje marina svjetske klase. Marinetek nudi betonske, čelične, aluminijske i drvene pontone, valobrane, plutajuće kuće i opremu za marine. Kroz partnersku suradnju Marinetek svojim kupcima pruža stručnost i rješenja po sistemu “ključ u ruke” od projektiranja, proizvodnje i instalacije do održavanja i obnove marina.

Djelujući u 45 i proizvodeći u 12 država, Marinetek je „isporučio“ više od 2000 projekata za marine koje su realizirane u 48 država širom svijeta.

www.marinetekgroup.com

Skip to content