Marinetek Adriatic

MARINETEK ADRIATIC

Tvrtka Marinetek Adriatic osnovana je 2005. godine pod imenom Marinetek NCP, a riječ je o joint venture tvrtki za proizvodnju i prodaju opreme za marine te savjetovanje pri izgradnji luka nautičkog turizma. Marinetek iz Šibenika ovlašteni je zastupnik za proizvodnju i prodaju cjelokupne opreme za marine brenda Marinetek i nudi širok asortiman pontona, u rasponu od lakih drvenih pontona do teških valobrana, kao i bogat izbor standardne i sigurnosne opreme za pontone i marine.
Poslovna strategija društva izražava se u povećanju proizvodnje i širenju proizvodnog programa, kako bi se zadovoljile sve potrebe za gradnjom novih i obnovom starih plutajućih gatova u marinama na istočnim obalama Mediterana. Koncept tvrtke je ‘one stop shop’, dakle mjesto gdje investitor može dobiti stručni savjet, podršku, opremu, dostavu, ugradnju, razvoj i održavanje, sve na jednom mjestu. U skladu sa potrebama i željama investitora u mogućnosti smo isporučiti maritimni dio marine po sistemu „ključ u ruke“ od zajedničke izrade idejnog rješenja, do marine instalirane i spremne za upotrebu.

Marinetekov neprekidan proizvodni razvoj, usavršeni procesi proizvodnje u modernim tvornicama i više od 30 godina iskustva u gradnji pontona i razvoju marina doprinijeli su uspjehu tvrtke Marinetek na međunarodnom tržištu.

Skip to content