Skip to content

Heavy Duty pontoni

Heavy Duty pontoni

Heavy Duty pontoni su izgrađeni od jake betonske plutajuće konstrukcije povezane fleksibilnim spojnim setom, kao i bočnim spojem ukoliko za tim postoji potreba. Ove karakteristike daju mnoštvo kombinacija instalacije, što našim projektnim inženjerima pruža mogućnost maksimalne iskoristivosti vodene površine. Osim brojnih konfiguracijskih opcija koje pruža Heavy Duty serija, nudimo raznu dodatnu opremu koja se može ugraditi i prilagoditi svakom sistemu. Opcije uključuju različite vrste betona, premaza, tvrdo ili meko drvo gazne površine, instalacijske kanale za vodu, struju i protupožarnu instalaciju, a sve je to usklađeno s instalacijom bitvi ili nosivih šina na koje se ugrađuju fingeri za prihvat plovila.

Plutajući elementi dostupni su u razlicitim veličinama do 4 metra širine i težine do 21 tonu. To su dugovječne armirano betonske konstrukcije projektirane kao samostalni kompaktni elementi. Kontinuirana plovnost im daje veliki nosivi kapacitet i odličnu postojanost. Idealni su za prihvat brodova u marinama ili za formiranje samostalnih gatova. Kod svih Heavy duty pontona osim standardnog sidrenog sustava lancima, predviđena je mogućnost sidrenja Seaflex sidrenim sustavom. Seaflex je posebno dizajniran za ove pontone; osigurava im jednostavan i siguran privez. Ovi sustavi imaju izuzetno jaku konstrukciju, građeni po EU 206-1 a projektirani vijek trajanja im je 50 godina.

Marina-Mandalina-F-pontonMarina-Mandalina-F-ponton
Heavy-Duty-pontonHeavy-Duty-ponton
Marina-Trogir-Heavy-Duty-pontonMarina-Trogir-Heavy-Duty-ponton
Marina-Trogir-Heavy-Duty-ponton-1Marina-Trogir-Heavy-Duty-ponton-1
Marina-Vrboska-Heavy-Duty-pontonMarina-Vrboska-Heavy-Duty-ponton
Seaport-Resnik-pontonski-gatSeaport-Resnik-pontonski-gat

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Heavy Duty pontoni

“Heavy Duty pontoni dizajnirani su za prihvat plovila u modernim marinama i koriste se za premošćivanje obala ili kao plutajuće platforme. Vrlo su izdržljivi, ne zahtijevaju održavanje i imaju velik kapacitet nosivosti.”

Skip to content