Skip to content

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja tvrtke Marinetek odvija se u zatvorenom prostoru, koji uz postojeću operativu ima proizvodni kapacitet od oko 300 betonskih pontona godišnje. Svojim proizvodnim programom zadovoljavamo potrebe za kvalitetnom rekonstrukcijom postojećih marina, a modernim tehnološkim rješenjima i potrebe za izgradnjom novih kapaciteta. Marinetek pontoni ekološki su izuzetno prihvatljivi, a cijena transporta i instalacija uvelike je smanjena radi proizvodnje gotovo na licu mjesta.
Betonski pontoni se rade od specijalnog betona armiranog vruće galvaniziranim ili nehrđajućim čelikom, te imaju 50 godišnju trajnost u nepovoljnom klimatskom okruženju. Pontoni i valobranski gatovi različitih dimenzija u ovoj tvrtki rade se za hrvatsko tržište, ali i brojne kupce iz Turske, Italije, Bugarske, Crne Gore, Cipra, Malte itd.

gradnja-pontonagradnja-pontona
SLANO-5B-01-6mSLANO-5B-01-6m
armatura-i-servisne-cijevi-u-pontonuarmatura-i-servisne-cijevi-u-pontonu
armiranje-HD-pontonaarmiranje-HD-pontona
diploma-za-najkvalitetnije-pontone-u-grupacijidiploma-za-najkvalitetnije-pontone-u-grupaciji
valobranski-pontoni-na-skladištuvalobranski-pontoni-na-skladištu
proizvodnjaproizvodnja
superyacht-ponton-6-metara-za-Monacosuperyacht-ponton-6-metara-za-Monaco
U-proizvodnji-nesmije-biti-zastoja-kapaciteti-su-prebukirani-narudžbamaU-proizvodnji-nesmije-biti-zastoja-kapaciteti-su-prebukirani-narudžbama
premier-ponton-sa-servisnim-kanalima-i-cijevimapremier-ponton-sa-servisnim-kanalima-i-cijevima

Marinetek je tijekom 2009. i 2010. godine proširio paletu svojih proizvoda na novu generaciju pontonskih elemenata Premier i mega pontone Concours koji su se do sada proizvodili samo u marinetekovom pogonu u Dubaiju. Mega pontoni su dužine 20 m, širine 6 m, težine 60 t, a prvi naručitelj ovog izuzetnog proizvoda je vjerojatno najprestižnija marina za megajahte na Mediteranu – Port Hercules u Monacu.

Marinetek pontoni se proizvode najmodernijim metodama, od visokokvalitetnih materijala i po standardima kvalitete ISO 9001 i ISO 14001, a kao proizvodi su odobreni i od mnogih drugih klasifikacijskih društava, finskog SFS, Det Norske Veritas, poljskog Revestr Statkon i ruskog GOST, i naravno, Hrvatskog registra brodova.

Osim u Šibeniku, Marinetek pontoni proizvode se u Latviji, Portugalu, Dubaiu, SAD, Rusiji, Švedskoj i naravno u Finskoj, no pontoni koje proizvodi Marinetek iz Šibenika 2008. godine proglašeni su najkvalitetnijim pontonima unutar grupacije.
U sklopu finskog Marineteka djeluje i Marinetek Housing, specijalizirana tvrtka za proizvodnju plutajućih stambenih i uredskih prostora, od manjih bungalova do luksuznih stambenih kuća.

U proizvodnji kuća na pontonima koriste se najkvalitetniji kompozitni materijali, u potpunosti otporni na led, vlagu i valove, a objekti se isporučuju po sistemu „ključ u ruke“, s ugrađenim instalacijama i namještajem koji naručitelj može izabrati iz široke palete renomiranih svjetskih proizvođača.

NOVOSTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content