Skip to content

All Concrete

All Concrete

All Concrete pontonski elementi predstavljaju najnoviju generaciju Marinetek betonskih plutajućih pontona. Na tržištu su od 2012, a u Hrvatskoj smo započeli sa proizvodnjom ovih pontona 2015. za projekt rekonstrukcije ACI marine Cres. Konstrukcija je izvedena kao Heavy Duty ponton sa svim pozitivnim karakteristikama za privez standardnih jahti i brodica u marinama i komunalnim lučicama. Posebno rješenje je spojna kutija za vezu između pojedinih pontonskih elemenata, koja je izvedena od armiranog betona, umjesto od toplo cinčane čelične konstrukcije. All Concrete ponton u stvari znači da na površini betona izloženoj atmosferskim utjecajima više nema metalnih dijelova izloženih koroziji.

AC-ponton-sa-deckingom-i-ormarićemAC-ponton-sa-deckingom-i-ormarićem
All-Concrete-ponton-headAll-Concrete-ponton-head
All-Concrete-sa-opremom-za-isporukuAll-Concrete-sa-opremom-za-isporuku
ponton-all-concrete-za-ACI-Cresponton-all-concrete-za-ACI-Cres
Pontoni-za-cresPontoni-za-cres

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Ovi pontoni su nešto uži od Heavy Duty pontona, tako da je olakšan transport kopnom. Dva najmanja elementa M2412AC se kompletni mogu spakirati u standardni OT40′ kontejner, što znatno smanjuje troškove manipulacije i transporta.

All Concrete
Plutajući pontoni
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content