Skip to content

Izlaganje na Rijeka Boat Show

I ove godine predstavili smo se na kvarnerskoj nautičkoj fjeri. Od 5. do 8. listopada na Gatu Karoline Riječke okupila su se najvažnija imena iz hrvatskog nautičkog sektora, brodogradnje te brojni proizvođači opreme za marine i ribolov. Na samom otvarnju sajma održano je i zanimljivo predstavljanje nove ACI-jeve marine na lokaciji Porto Baroš i predstavljeni daljnji koraci u razvijanju grada Rijeka kao nautičkog centra Kvarnera.

Uspješno završene projekte i novitete predstavio je i Marinetek Adriatic u ovogodišnjem proširenom izlagačkom prostoru. Sajam je bio odlično posjećen i jako uspješan, a najavljenim otvaranjem buduće marine pred sajmom je odlična budućnost.

rijeka_boat_show3rijeka_boat_show3
rijeka_boat_showrijeka_boat_show
rijeka_boat_show2rijeka_boat_show2
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content