Skip to content

Posjet hrvatske veleposlanice u Norveškoj

U sklopu svog posjeta Dalmaciji hrvatska veleposlanica u Kraljevini Norveškoj mr. sc. Andrea Gustović-Ercegovac posjetila je Marinetek Adriatic kao jednu od najuspješnijih tvrtki na našem području, a koja radi na projektu koji je sufinancirala Kraljevine Norveška putem programa Innovation Norway.

Veleposlanstvo RH u Norveškoj ove je godine proslavilo 30. obljetnicu i na razne načine promiče suradnju hrvatskih i norveških gospodarstvenika, a veleposlanica Gustović-Ercegovac rado obilazi uspješne hrvatske tvrtke kao bi vidjela postoji li mogućnost snažnijeg povezivanja s norveškim partnerima.

Marinetekovi djelatnici upoznali su veleposlanicu s našim projektom “ECo marina – Razvoj inovativnih plavih tehnologija za pomorsku suprastrukturu” koji je financiran iz fonda Innovation Norway, u sklopu kojeg uspješno razvijamo inovativne plutajuće elemente. Gospođa Gustović-Ercegovac izrazila je zadovoljstvo što uspješno poslujemo diljem Europe to što razvijamo inovativne proizvode u suradnji s norveškom tvrtkom Stadt Towing Tank.

Također je istaknula kako je u zadnjem paketu Innovation Norway plasirano je 110 milijuna eura za Hrvatsku te će Norveška i dalje poticati razvoj konkuretnih i inovativnih proizvoda koji ne zagađuju okoliš i ekološki su prihvatljivi.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content