Skip to content

Posjet zamjenika veleposlanika Kraljivine Norveške

Zamjeniku veleposlanika Kraljevine Norveške Helgeu Klouman Marstranderu i voditelju projekata za Innovation Norway Marinu Paladinu s ponosom smo prezentirali tri Premier kompozitna pontona koji su postavljeni u kampu Oaza Mira u Dragama.

Riječ je o inovativnim pontonima koje smo proizveli u sklopu projekta “ECo marina – Razvoj inovativnih plavih tehnologija za pomorsku suprastrukturu” koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa Business Development and Innovation Croatia.

O izazovima u proizvodnji i projektiranju pontona uvaženim gostima pričao je naš voditelj projektnog ureda Mate Skračić dok je o izazovima na tržištu plutajućih elemenata govorio direktor Boris Miškić.

Nakon obilaska pontona postavljenih u Dragama, gosti su razgledali naš pogon za proizvodnju plutajućih elemenata u Poduzetničkoj zoni Stankovci gdje smo prezentirali dva valobrana i All concrete pontone s karbonskim vlaknima, a gospoda Marstrander i Paladin istaknuli su zadovoljstvo provedenim projektom i našim naporima za očuvanje okoliša smanjenjem štetnih plinova.

IMG_8572IMG_8572
IMG_8573IMG_8573
IMG_8575IMG_8575
IMG_8576IMG_8576
IMG_8577IMG_8577
IMG_8582IMG_8582
image001image001
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content