Skip to content

ACI Marina Slano – novi valobranski gat

Na lokaciji Aci Slano dotegljen je valobranski GAT 4 ukupne duljine 100 m, a čim se izvedu kopneni radovi uz utvrdicu, gat će se montirati na poziciju te će se pristupiti izvođenju radova sidrenog sustava plovila. Prije 20-tak dana završena je proizvodnja pontona za ACI Slano. Radovi su, uz povremene prekide, trajali od siječnja 2015, te je ukupno proizvedeno 35 plutajućih pontona različitih tipova. U tijeku je instalacija hodne površine i instalacija, te priprema teglja za preostale neisporučene valobranske elemente, što naravno ovisi o vremenskim prilikama.

Predviđena je isporuka i instalacija još 3 plutajuća gata ukupne dužine 372 m. Prvi od ovih gatova planiran je za tegljenje u prvom tjednu studenog i to gat 2 na kojem je već postavljena infrastruktura (elektroinstalacije, vodovodne instalacije, hidrantska mreža, servisni ormarići). Završetak morskog dijela marine planiran je krajem prosinca 2015. godine, a otvaranje marine ovisi o radovima na obalnom pokosu te kopnenim građevinama i kompletnoj infrastrukturi.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content