Skip to content

Düsseldorf Boat Show

Ove godine nautički sajam u Düsseldorfu posjetilo je gotovo 250.000 posjetitelja iz 106 zemalja. Posjetitelji su bili oduševljeni širokim programom, ogromnim izborom proizvoda i usluga koje je pružalo više od 1.900 izlagača. Na gigantskoj izložbenoj areni veličine 2,5 milijuna četvornih metara, u 17 međusobno povezanih hala, izlagali su svi poznati proizvođači iz svijeta nautike. Stoga nije slučajno da je sajam Boot dosegao status jednog od najuspješnijih sajmova u Europi.
Za vrijeme trajanja sajma, od 18. do 26. siječnja, Marinetek je zabilježio iznimnu posjećenost na svom izložbenom prostoru. Kontaktirali su nas potencijalni kupci iz Bugarske, Grčke i Turske za usluge projektiranja i isporuku plutajućih pontona i valobarna za marine. Održani su brojni sastanci s našim “starim” kupcima iz Crne Gore, Malte i Italije koji su zainteresirani za nove poslovne suradnje. Od povratka iz Dusseldorfa, naš tim intezivno radi na pripremi novih ponuda prema upitima ostvarenih na sajmu.
Visoka razina organiziranosti, od sustava javnog prijevoza, prodaje ulaznica, do oznaka na sajmu, te na kraju samog izloženog prostora, sve je uređeno besprijekorno. A činjenica da se sajam održava u kontinuitetu već 51 godinu doprinosi odluci da budemo izlagači i sljedeće godine.

„Nastup tvrtke Marinetek Adriatic na sajmu Dusseldorf Boot Show 2020  sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

dusseldorf2dusseldorf2
dusseldorf3dusseldorf3
dusseldorf4dusseldorf4
dusseldorf5dusseldorf5
dusseldorf6dusseldorf6
dusseldorf7dusseldorf7
dusseldorf8dusseldorf8
dusseldorf9dusseldorf9
dusseldorf11dusseldorf11
dusseldorf-boat-showdusseldorf-boat-show
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content