Skip to content

Isporuka pontona za Dubrovnik, lučica Batala

Kroz mjesec rujan i listopad uspješno je isporučeno cca 450 metara pontona za formiranje 3 pontonska (gat C, D i E) i 1 valobranski gat u uvali Gruž u Dubrovniku. S tim je ujedno i dovršena isporuka za cjelokupan projekt izgradnje komunalne lučice Batala. Konačna instalacija gatova i sidrenih sustava za brodice biti će dovršena već početkom mjeseca studenog.
Ugovor o izvođenju radova na izradi i montaži pontona sa županijskom Lučkom upavom potpisan je početkom svibnja 2017 a vrijednost ukupnih radova iznosi 8,45 milijuna kuna.

Ujedno smo izvršili radove na proširenju jednog manjeg pristupnog puta do gata, i to čeličnom konstrukcijom koja je obložena drvetom što je uvelike utjecalo na samo vizuru i ljepši izgled tog dijela lučice.

Montirane su i dodatne pristupne rampe kao privremeno rješenje za pristup na gatove koji su udaljeni od postojeće obale. Ovo privremeno rješenje se pokazalo kao najbolje, sve dok se ne izvrši proširenje tog dijela rive koje je planirano u narednim godinama.

batala-listopadbatala-listopad
batala-listopad-2batala-listopad-2
batala-listopad-3batala-listopad-3
batala-listopad-5batala-listopad-5
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content