Skip to content

Marine Equipment Trade Show, Amsterdam

METS ili Marine Equipment Trade Show, koji se svake godine u studenom održava u Amsterdamu, i ove je godine okupio sva važnija imena iz nautičke proizvodnje. U jedanaest međusobno povezanih paviljona, bilo je ukupno 1.670 izlagača iz 53 države. Organizatori su bili posebno zadovoljni što se prijavilo čak 271 novih izlagača što je potvrda da sve veći broj morskih profesionalaca prepoznaje sajam u Amsterdamu kao događaj obveznog prisustva.

Interes za ovaj sajam iz godine u godinu postaje sve veći i sve važniji. Ovo već neko vrijeme vrijedi i za naše poslovne ljude iz nautičkog sektora koji su METS prepoznali kao sajam koji donosi najviše. Marinetek već duži niz godina redovito ima svoje izlagačko mjesto u Marina&Yard paviljonu, a tradicija se nastavila i ove godne. Obzirom da je ovo jedan od rijetkih sajmova koji je usmjeren prvenstveno na poslovne kontakte, na njemu je baš sve bilo podređeno izlagačima i ljudima koji su na sajam došli u potrazi za poslovnim partnerima, sirovinama ili gotovim proizvodima. Brojni poslovni susreti, novi poslovni kontakti I nemali broj održanih sastanaka, glavni su razlog zbog kojeg potpisujemo prijavu za sudjelovanje i u 2020.

“Nastup tvrtke Marinetek Adriatic na sajmu Marine Equipment Trade Show 2019 sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.”

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content