Skip to content

Marinetek dobitnik nagrade „Zlatna kuna“ za uspješno poslovanje u 2018. godini

Na svečanosti koja se održala 25.10.2019 u hotelu Olympia Sky u Vodicama, Marineteku je dodijeljena plaketa Hrvatske gospodarske komore, „Zlatna kuna“ u kategoriji malih poduzeća za uspješno poslovanje u protekloj godini.

Priznanje za najbolju malu tvrtku Šibensko kninske županije nagrada je za niz uspješno dovršenih projekata u 2018. od kojih posebno izdvajamo rekonstrukciju Aci marine u Rovinju, izgradnju komunalnog pristaništa u Vukovaru, isporuku pontona za Port Hercules marinu u Monacu i konačno proizvodnju i isporuku 6 valobrana za gradnju pristaništa za cruisere u luci Saguenay u kanadskoj pokrajini Quebec.

„S pontonima koje smo izvezli u Kanadu zaokružili smo broj zemalja u koje smo izveli naše proizvode na 15. Prošle godine smo dobili priznanje i odgovornost od naše centrale u Finskoj da pokrivamo cijelo tržište Mediterana. Ove godine, na žalost, nećemo biti u mogućnosti ponoviti rezultate koje smo ostvarili u 2018. godini. Imali smo poteškoća s lokacijom proizvodnog pogona koji je do sada bio smješten u Remontnom brodogradilištu Šibenik. Silom prilika taj smo prostor morali napustiti i sad smo u zoni Podi gdje nastavljamo proizvodnju nešto manjim intenzitetom. To nam nije najsretnije rješenje i nadam se da ćemo u budućnosti uspjeti doći do sretnije lokacije gdje ćemo biti znatno konkurentniji. Na žalost postoji mogućnost da ćemo svoju četvrtu Zlatnu kunu potražiti čak u drugoj županiji“ – Boris Miškić, direktor tvrtke.

zlatna-kunazlatna-kuna
zlatna-kuna1zlatna-kuna1
zk15zk15
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content