Skip to content

Marinetek izlagač na Helsinki International Boat Show-u

Međunarodni sajam plovila u Helsinkiju ili Vene Båt, kako ga Finci zovu, održavao se u periodu od 06. do 17. veljače i ove je godine okupio 282 izlagača, te je imao preko 70 875 posjetitelja. Sajam slovi za najveći nautički događaj u sjevernoj Europi s naglaskom na tri glavna sektora: brodstvo, ribolov i vodeni sportovi.

Helsinki Boat Show je zatvoreni sajam plovila a osim najveće hale s izloženim plovilima sajam je pratila i kvalitetna ponuda svega onoga što prati plovidbu i nautiku: oprema, motori, elektronika, nautička odjeća, sportska oprema, te naravno ponuda pontona i dokova za privez.

Kao i kod sličnih sajmova sjeverne Europe i ovdje je posjetiteljima na raspolaganju stajalo nekoliko za tu priliku postavljenih velikih bazena u kojima je zbilja bilo živo, što zbog testiranja opreme, što zbog raznih demonstracija koje su organizirali izlagači.

„Nastup tvrtke Marinetek Adriatic na sajmu Helsinki International Boat Show 2020  sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.“

helsinki-2020helsinki-2020
helsinki-2020-3helsinki-2020-3
helsinki-2020-5helsinki-2020-5
helsinki-2020 (1)helsinki-2020 (1)
helsinki-smallhelsinki-small
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content