Skip to content

Marinetek na ovogodišnjem METS, INCOMIA i REXPO-u

Kao i svakog mjeseca studenog od svog osnutka, i ove je godine Marinetek učestvovao kao izlagač na najznačajnijem svjetskom sajmu posvećenom nautičkoj industriji METS, u Amsterdamu. Veliki štand na samom ulazu u novi Marina & Yard Pavilion bio je svakako jedno od najposjećenijih mjesta na sajmu. Obnovljeni su kontakti sa partnerima u nautičkoj industriji, posebno sa globalnim developerima Camper & Nicholsons marinas, Moffat & Nichol, i drugima, te su nastavljeni razgovori na razvoju novih velikih projekata na Cipru, Italiji, Crnoj Gori i Albaniji.

Osim METS-a, Amsterdam je u istom terminu bio domaćin izuzetno značajnoj godišnjoj konferenciji ICOMIA – međunarodnom udruženju marina i drugih subjekata u nautičkoj industriji. Marinetek, kao naveći europski proizvođač pontona, ove je godine dobio priliku biti partnerom i platinastim sponzorom konferencije u čijem je radu učestvovalo 6 Marinetekovih delegata, među kojima je i MARINETEK NCP.

Krajem studenog u Hypo Event Centru u Zagrebu održan je 5.međunarodni sajam investicijskih projekata. U sklopu drugog dana, REXPO hotels, tourism, leisure day sajma, održan je i panel sa temom o razvoju i potrebi novih nautičkih kapaciteta na istočnom Jadranu. Kao panelist, direktor Marinetek NCP-a Boris Miškić održao je i vrlo dobro prihvaćenu video prezentaciju o kompaniji Marinetek kao jednoj od značajnih tvrtki koje svojim djelovanjem pomažu upravo razvoju novih marina i nautičkih kapaciteta.
Zajedniči zaključak jeste da niti izbliza nisu iskorištene mogućnosti koje istočna obala Jadrana ima u razvoju nautičke industrije, te da je svakako potrebno posebno raditi na daljnjoj kvaliteti naše nautičke ponude.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content