Skip to content

Marinetek na ovogodišnjem METS-u

U Amsterdamu se od 13. do 16. studenog održavao sajam Marine Equipment Trade Show (METS), jedan od najvećih i najznačajnijih nautičkih sajmova u svijetu.

Ove godine METS je proslavio svoju 30. godišnjicu, sudjelovalo je ukupno 1552 izlagača te evidentirano 16.307 posjetitelja sajma čime je omogućeno još više međunarodnih poslova. Taj trodnevni događaj popraćen je brojnim važnim konferencijama s temama iz sektora superjahti, održivosti rekreativne nautike, dizajna i konstrukcije plovila te iz sektora marina.

Veliki štand Marinetek Grupe u Marina & Yard Pavilion-u bio je svakako jedno od najposjećenijih mjesta na sajmu. Marinetek je iskoristio mogućnost za upoznavanje i umrežavanje poslovnih partnera, razmjenu ideja i ostvarivanje konkretnih poslova za planirane projekte u Cipru i Crnoj Gori ali i širenje aktivnosti na neka nova tržišta.

METS-1METS-1
METS-2METS-2
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content