Skip to content

Marinetek NCP dobio novo priznanje za uspješan rad

Nakon još jedne uspješne sezone, te dovršenih projekata gradnje nove ACI marine u Slanom, druge faze rekonstrukcije Marine Kornati u Biogradu, i gradnje komunalnih lučica u Puli, Kraljevici i Šibeniku, Marinetek NCP je dobio još jedno značajno priznanje za svoj uspješan rad.

Tijekom IV Regionalnog summita poduzetnika iz srednje i jugoistočne Europe, održanom u Dubrovniku od 10. do 12.03.2017. Marinetek NCP dobio je posebno priznanje ‘Stvaratelji za stoljeća’ 2016, za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Priznanja ‘Stvaratelji za stoljeća’ su posebno značajna budući da u procesu predlaganja i nominacije sudjeluju isključivo kolege poduzetnici i dosadašnji laureati, a međunarodni žiri koji odlučuje o dobitnicima je sastavljen od priznatih i dokazanih stručnjaka iz poslovne i akademske zajednice.

“Nakon priznanja ‘Zlatna kuna’ za najbolju malu tvrtku Šibensko-kninske županije 2010. i 2015. ovo je još jedno značajno priznanje za cjelokupan višegodišnji rad našeg društva od samog osnutka, i svakako značajan poticaj da sa svojim radom na jednak naćin nastavimo i u budućnosti” – na ceremoniji dodjele priznanja u dubrovačkom hotelu Sheraton je naglasio direktor društva Boris Miškić.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content