Skip to content

Marinetek potpisao ugovor o gradnji komunalnog pristaništa „Marina“ u Vukovaru

Svečano potpisivanje Ugovora sa Lučkom upravom Vukovar na Projektu izgradnje komunalnog pristaništa „Marina“, održano je u ponedjeljak 18.06.2018 u Vukovarskom hotelu Lav, u nazočnosti pomoćnika ministra mora, prometa i infrastrukture, Anđelka Petrinića. Ugovor o radovima potpisali su, u ime investitora ravnatelj Lučke uprave Vukovar Alen Jakumetović, a u ime izvođača radova direktor Marinetek-a Boris Miškić.

Riječ je o investiciji od gotovo 9 milijuna kuna za privez čamaca i plovila do 12 metara dužine. Pristanište će smješteno kod Vodotornja i protezat će se prema staroj klaonici. Osim što će stanovnicima Vukovara osigurati 140 vezova za privez čamaca i drugih plovila za sport i razonodu, postojat će mogućnost proširenja pristaništa do 900 vezova, ovisno o potrebama korisnika vezova.

potpis-Ugovora-Vukovarpotpis-Ugovora-Vukovar
Potpis-ugovora-Vukovar2-webPotpis-ugovora-Vukovar2-web
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content