Skip to content

Marinetek sponzor D-marin ORC svjetskog prvenstva

Od 31. svibnja do 8. lipnja 2019. godine u Šibeniku se održava Svjetsko prvenstvo u ORC jedrenju kada će JK Val u suradnji s D-Marin i gradom Šibenikom, ugostiti flotu najboljih jedriličara na krstašima koji će jedriti među Šibenskim otocima.

Osim što je ponosni sponzor prvenstva, Marinetek će u sklopu samog sportskog događaja, 06.lipnja održati zanimljivu prezentaciju o izgradnji i rekonstrukciji sportskih luka i marina. 
https://www.facebook.com/events/2643547705658894/

Vjerujemo da će ovim događajem grad Šibenik ostati zapamćen u jedriličarskom svijetu, a obzirom da se očekuje oko 1500 jedriličara ovo će zasigurno biti najveći sportski događaj koji se ikad organizirao u Šibeniku!
http://www.orcworlds2019.com/

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content