Skip to content

Marineteku dodijeljena bespovratna sredstva iz EU fondova

Uspješnom projektnom prijavom prema Pozivu za dostavu projektnih prijedloga “lnternacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2” (referentna oznaka: KK.03.2.1.16) Marineteku su dodijeljena bespovratna sredstva iz EU fondova u svrhu provedbe Projekta pod nazivom Internacionalizacija poslovanja. Radi se o sufinanciranju u visini 65% za nastupe na međunarodnim sajmovima, te za istraživanja tržišta za plasman proizvoda na nova područja, a sve s ciljem povećanja konkurentnosti tvrtke putem internacionalizacije poslovanja. Sva prava i obveze Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kao Posredničkog tijela razine 1, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije kao Posredničkog tijela razine 2 te Marineteka kao Korisnika sredstva definirana su potpisanim Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava. Sredstva se dodijeljuju iz Europskog fonda za regionalni razvoj a planirano razdoblje provedbe projekta je od 07.02.2019 do 07.02.2021.

Naziv projekta (operacije) korisnika/partnera u projektu : Internacionalizacija poslovanja Marinetek Adriatic, KK.03.2.1.16.0058
Kratki opis projekta (operacije) : Glavni problem koji ovaj projekt adresira je nedovoljna konkurentnost tvrtke Marinetek Adriatic na domaćem i inozemnom tržištu. Nedovoljna konkurentnost se ogleda u nemogućnosti daljnjeg rasta i razvoja tvrtke, odnosno širenja tržišta i proširenja poslovanja. Cilj projekta je izlazak na međunarodne sajmove i prezentacija Marinetek-ovih najnovijih tehnoloških rješenja.
Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije): Povećanje konkurentnosti tvrtke Marinetek Adriatic putem internacionalizacije poslovanja
Ukupna vrijednost projekta: 1.558.883,29 kuna; iznos koji sufinancira EU 513.449,66 kn
Razdoblje provedbe projekta je od 07.veljače 2019 do 07. veljače 2021.
Kontakt osoba za više informacija: Ivana Bogdan (ivana.bogdan@marinetek.net)

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content