Skip to content

Potpisan novi ugovor s LU Pula

Sudjelujući u postupku javne nabave, Marinetek NCP je odlukom investitora izabran kao najpovoljniji ponuditelj te je sa Lučkom upravom Pula potpisan novi ugovor o izvođenju građevinskih radova na izradi i montaži pontonskog gata u luci Bunarina. Riječ je o drugoj fazi koja obuhvaća gradnju novog plutajućeg gata duljine 82 m koji je smješten na samom ulazu u luku. Projektom je predviđena instalacija betonskih plutajućih All Concrete pontona tipa M2409AC, M2412AC i M2415AC.

Prva faza, koja je završena u studenom prošle godine, je obuhvaćala rekonstrukciju gata A ukupne dužine 120 m također All Concrete pontonima te je time omogućen siguran privez brodova i do 18 m dužine. Sada će Bunarina dobiti dodatne vezove za komunalni dio ali i dodatne vezove za nautički dio.

Bunarina-1Bunarina-1
Bunarina-2Bunarina-2
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content