Skip to content

Potpisan ugovor o dobavi i montaži plutajućih gatova u Športskoj luci Brigi-Lokvice

01.03.2021. – Potpisan Ugovor o dobavi i montaži plutajućih gatova u Športskoj luci Brigi-Lokvice. Potpisom Ugovora o dobavi i montaži plutajućih gatova definirana je izgradnja luke posebne namjene – športske luke Brigi Lokvice, smještene istočno od središta Grada Trogira.

Uloga Marineteka je izrada i isporuka plutajućih pontona dok su radovi na sidrenom sustavu plovila I gatova prepušteni investitoru, Pomorsko športskoj udruzi “Lokvice”. Rok za potpuno dovršenje radova na samoj lokaciji je 90 dana od dana uvođenja u posao.

Radi se o izvođenju radova u sklopu gradnje športske lučice s kapacitetom od 198 vezova raspoređenih na 5 gatova. Unutar zaštićenog dijela luke planirana je postava plutajućih pontona na koje će se, prema uputama Investitora, omogućiti privez isključivo plovila do maksimalno III. kategorije. Marinetek će u tu svrhu isporučiti ukupno 21 ponton tipa M2409 i M2412 All Concrete, koji su idealni za prihvat brodova u marinama ili za formiranje samostalnih gatova te predstavljaju najnoviju generaciju Marinetek betonskih plutajućih pontona.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content