Skip to content

Potpisan ugovor za isporuku pontona za luku Medulin

Medulinsko komunalno poduzeće Buža koje gospodari lukom u Medulinu, investiranjem sredstava u ovaj dio obale, nastoji urediti istoimenu lučicu u tom istarskom mjestu. Potpisanim Ugovorom o izradi i postavljanju plutajućih pontona, dogovoreno je postavljanje plutajućeg gata A1 u akvatoriju nautičkog dijela luke otvorene za javni promet čime će se osigurati 72 dnevna ili tranzitna nautička veza u moru za privez plovila. Marinetekov plutajući gat će biti izveden u T obliku i to dužine 45,75 m i 140,50 m, svaki širine 2,4 m (pontoni tipa M2412AC i M2409AC).
Planirani dovršetak svih radova je početak travnja kako bi spremni dočekali sezonu. S novim pontonima pokrile bi se potrebe Medulinaca, koji pružaju turističke usluge te plaćaju vezove tijekom ljetnih mjeseci a uvelike će se povećati kvaliteta usluge luke Medulin što će doprinijeti i samom gradu kao turističkoj destinaciji.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content