Skip to content

Potpisan ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji komunalih vezova Trget

Slijedom otvorenog postupka javne nabave i podnošenja najpovoljnije ponude od strane zajednice ponuditelja Marinetek Adriatic i BSK Commerce iz Rijeke, potpisan je Okvirni sporazum o izvođenju radova na rekonstrukciji komunalnih vezova Trget.

Nakon lanjskog velikog ekološkog incidenta odnosno onečišćenja Raškog zaljeva teškim gorivom iz teretnog broda, pokazala se potreba rušenja trenutno sagrađenih molova koje zbog samog načina gradnje nije moguće očistiti. Kako bi se imalo gdje smjestiti plovila koja su vezana u luci Trget, Lučka uprava Rabac morala je osigurati nove komunalne vezove kojima će se osigurati red u prostoru, te povećati sigurnost same luke.

Sporazum je sklopljen za naredno razdoblje od dvije godine, s planiranom izgradnjom koja je podijeljena u dvije faze izvođenja radova, sve u skladu s dinamikom osiguranja sredstava. Prvom fazom obuhvaćeni su radovi na izradi, dostavi i instalaciji 9 kom valobranskih pontona tip M3820BRS te 6 kom M2712HDS, čime će se osigurati ukupno cca 120 vezova za plovila domicilnog stanovništva

trget2trget2
trgettrget
trget3trget3
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content