Skip to content

Usidreni prvi gatovi u Luci Vrnaža u Šibeniku

Gradnja luke otvorene za javni promet lokalnog značaja Vrnaža nastavlja se dogovorenom dinamikom.

Koncem ljeta započela je prva faza radova kojom se planiralo uređenje zapadnog dijela uvale, tj. uređenje oko 300 metara obalnog zida te postavljanje plutajućeg valobrana i pet plutajućih gatova za privez oko 250 brodica. Kako bi se izmjestile i privremeno privezale brodice sa dijela obale koja će se izgraditi, MARINETEK NCP isporučio je prvi pontonski gat duljine 57 metara.
Sa zadnjim danima studenog Marinetek NCP je isporučio i usidrio vanjski valobran i nova tri unutrašnja gata za privez brodica, tako da nova komunalna lučica već dobiva projektom zacrtane konture. Rok za izvođenje radova je šest mjeseci, tako da do kraja godine planiramo premjestiti i privremeno usidreni gat na svoje stalno mjesto, te planirani peti pontonski gat sa mostovima i pripadajućim sidrenim sustavima. Za to vrijeme nastavit će se građevinski radovi na dovršenju nadmorskog dijela obalnog zida i daljnje uređenje obale, tako da se otvaranje zapadnog dijela lučice predviđa po planiranom rasporedu, početkom 2017.godine.

AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content