Skip to content

Uspješno završena izgradnja marine Portonovi u Crnoj Gori

Nakon gotovo godine dana od početnih pregovora odnosno definiranja svih potrebnih segmenata projekta i sklapanja ugovora sa tvrtkom Azmont Investments, uskoro se privodi kraju jedan od naših najznačajnijih projekata u posljednje vrijeme. Riječ je o marini u sklopu Portonovi Resort-a u Kumboru pokraj Herceg Novog koje slovi kao trenutno jedno od najvećih nautičkih destinacija na Mediteranu.

Marina broji ukupno 238 veza za jahte dužine od od 7 do 70 metara, unutar zatvorenog bazena, s mogućnošću prihvata jahti duljine do 120 metara duljine na vanjskom lukobranu.

Svi predviđeni betonski pontonski elementi proizvedeni su u proizvodnim pogonima Marinetek NCP u Šibeniku, gdje su po dovršetku u nekoliko faza ukrcani na poseban brod za transport sa vlastitim dizalicama i dopremljeni do gradilišta u Crnoj Gori.

Preuzimanje ukupno 67 pontonskih elemenata sa svom dodatnom opremom, instalaciju opreme i sigurno sidrenje svih gatova Seaflex sistemom, kao i instalaciju sidrenih sustava plovila Marinetek je izveo sa svojim instalacijskim timom, posebno certificiranim za Seaflex sidrene sustave. Za spomenuti je svakako i činjenica da je za marinu isporučeno i 11 pristupnih mostova, čak 20 km ili 11 t konopa odnosno odnosno skoro 40 paleta dodatne opreme i to većinom proizvedene od strane hrvatskih proizvođača.

portonovi_view_02portonovi_view_02
portonovi_view_01portonovi_view_01
marina-portanovi-5marina-portanovi-5
marina-portanovi-2marina-portanovi-2
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content