Skip to content

Započela proizvodnja pontona za marinu Port Hercule, Monaco

U proizvodnom pogonu Marineteka, pod dirigentskom palicom direktora proizvodnje Nenada Čuke, po prvi put je proizveden ponton tipa M5320CO, širine 5 a dužine 20 metara. Visok je 1,2 m i teži cca 55 tona. Specifičnost ovakvog tipa pontona je što osim proturnih cijevi za vodovodne instalacije, dužinom cijelog pontona ima kanal širine 1m a dubine 25 cm koji služi za postavljanje električnih kablova većih dimenzija s obzirom na to da će se na tom gatu vezivati mega jahte.
Ovo je prvi od ukupno šest naručenih pontona za marinu Port Hercule u Monacu a planirano je da pontonski gat bude instaliran u svibnju ove godine, i to prije utrke F1 Grand Prix. Podsjetimo da je Marinetek još davne 2010. godine uspješno proizveo i instalirao tri gata sastavljena od tipskih Superyacht i Concourse pontonskih elemenata upravo za ovu marinu, tako da sa zadovoljstvom nastavljamo ovu međunarodnu suradnju.

M5320COM5320CO
M5320CO-1M5320CO-1
M5320CO-2M5320CO-2
M5320CO-3M5320CO-3
M5320CO-4M5320CO-4
AKTUALNI PROJEKTI
PONTONSKI ELEMENTI
Bill-Green
The finished product is a tribute to all concerned...and it is a great point of reference for Marinetek.
Bill Green
Technical & Projects Director
Camper & Nicholsons Marinas Ltd
doris-perucic
For many years ACI Club has reliable partner in MARINETEK NCP and their „know-how“ – „float-how“ approach is always assurance to have the best solutions, technology and quality possible.
Doris Peručić
Member of the board – CEO
ACI d.d.
Sven-Delić-1024x682
Marinetek NCP delivered in extremely short term of 4 months 4 new pontoons to marina Agana that offer safety, stability and commodity to our clients. We are utterly satisfied with their services, competence and efficiency.
Sven Delić
Član uprave
JAHTING SPORT AGANA d.o.o
goran-raznjevic-2
U Marinetek NCP dobili smo prije svega partnera uz čiju će podršku, znanje i iskustvo Marina Kornati i Ilirija d.d. nadalje ostati jedna od tri vodeće nautičke luke na Jadranu, ali dodatno obogaćena i modernizirana implementacijom najboljih postojećih tehničkih rješenja.
Goran Ražnjević
Predsjednik uprave
Ilirija d.d.

TREBATE POMOĆ?

Obratite nam se s povjerenjem.

Skip to content